VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Lantbrukare

I snart 100 år har vi på LRF Konsult hjälpt lantbruksföretagare i hela landet och under åren har vi byggt upp en unik kunskap och kompetens.

Idag är vi landets största redovisnings- och rådgivningsföretag och hjälper företagare inom lantbruk, skogsbruk och andra branscher att tjäna pengar på sin verksamhet.

Grunden för allt framgångsrikt företagande är ordning och reda på ekonomin och ett lantbruksföretags verksamhet förstår man inte till fullo bakom ett skrivbord. Tack vare att vi träffar lantbrukare inte bara på våra 135 kontor över hela landet utan också ute i ladugårdar och på åkrar förstår vi vilka drömmar och farhågor du har.

Vi har tjänster som är anpassade utifrån dina behov både när du startar upp verksamhet, när du driver och vill utveckla din verksamhet liksom när du funderar på att sälja eller överlåta till nästa generation. Dessutom har vi en mängd tjänster och erbjudanden som riktar sig speciellt till dig som lantbruksföretagare inom olika produktionsgrenar samt inom EU-rådgivning.

LRF Konsult tar också regelbundet fram branschledande rapporter och publikationer kring viktiga och aktuella frågor för Sveriges lantbrukare.

Så fungerar Affärssystem Lantbruk

Lyckosamt företagsskifte – framtidens lantbruk

Klicka för att se filmen som är framtagen av Swedbank och sparbankerna tillsammans med LRF Konsult. I filmen möter du bland annat Maria Rommerud, jurist på LRF Konsult.

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL

Får du inte vårt nyhetsbrev Skog och Lantbruk?

Starta kostnadsfri prenumeration idag>>