VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Optimera och säkra dina EU-bidrag

Vill du spara tid och sova tryggare om natten? Låt någon av våra 200 erfarna EU-specialister bli din partner vid SAM-ansökan. Vi ger dig all rådgivning på ett ställe och på en ort nära dig. Därtill lämnar vi garanti på vårt arbete.

Utöver ansökan hjälper vi dig med gödselplaner, tvärvillkorsrådgivning och i eventuella tvister med myndigheter. Ibland är man inte överens med stödmyndigheten efter en kontroll. Då är det tryggt att ha en jurist till hands som kan hjälpa till med överklagan enligt lagar och regler.

I vår tvärvillkorsrådgivning kommer våra certifierade tvärvillkorsrådgivare ut till dig och går på plats igenom vad du måste uppfylla för att ha rätt till stöd. Rådgivningen tar cirka en halvdag och Jordbruksverket står för 70 % av kostnaden. Ett billigt sätt att känna sig trygg inför en kontroll och ett argument vid bankmötet

Genom LRF Konsults stödrättsbörs hjälper vi även dig att hitta en köpare eller säljare, att förmedla betalning på ett säkert sätt och att upprätta avtal och rätt blanketter till Jordbruksverket.

Varför LRF Konsult?

  • Vi är ISO 9001 certifierade och lämnar en garanti på vårt arbete som ger dig trygghet i att du får ut ditt stödbelopp.
  • Vi finns på över 130 orter runt om i landet. Vi kan även konsultera via telefon och vid behov kommer vi hem till dig.
  • Alla våra SAM-kunder får kostnadsfritt vårt lantbruksnyhetsbrev per e-post 4 gånger per år.
Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:

Aktuella frågor kring SAM-ansökan

Ansökningsperioden för SAM-ansökan 2016 närmar sig. SAM-Internet öppnar den 10 februari och sista dag att skicka in ansökan är den 21 april. Läs mer hur du påverkas i år.

Dags att fundera över årets SAM-ansökan>>

SAM 2016 - nyheter inför årets ansökan>>

Tre nya miljöersättningar 2016>>

Ändrade nivåer för kompensationsstöd>>

Kryssa rätt i SAM-ansökan>>

Djurvälfärdsstödet 2016  – ”Ta hem pengarna”>>