VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Vi ses på Elmia i Jönköping!

Träffa LRF Jönköping och LRF Konsult på Elmia den 19-21 oktober i Jönköping. Kom förbi vår monter för att prata företagande med oss och ta del av våra fina mässerbjudande.

Delta också i vår tävling där du har chans att chans att vinna en Ipad eller ett rådgivningsmöte - där vi ser över hur vår nya tjänst Digital Bonde kan underlätta för dig i ditt företagande.

För dig som vill ha företagsrådgivning är det ett gyllene tillfälle att träffa LRF Konsults lantbrukskunniga jurister, affärsrådgivare, ekonomer och fastighetsförmedlare. De är experter på företagande och svarar mer än gärna på dina frågor. Vi delar i år monter med LRF Jönköping som finns på plats för att svara på dina medlemsfrågor.

Chans att vinna Ipad, rådgivning eller Digital Bonde

Delta i vår tävling och svara på några frågor om Lantbruk så har du chans att vinna Ipad, företagsrådgivning och fria testmånader av Digital Bonde.

Vi har också laddat med massor med mässerbjudanden som:

2 timmars gratis fastighetsrådgivning - Min fastighet >>

2 timmars rådgivning om ägarskifte – Starthjälp ägarskifte >>

Lantbruksbarometern släpps på Elmia

Den 20 oktober släpper vi tillsammans med Swedbank Lantbruksbarometern som visar konjunkturen, hur lantbrukare ser på dagens och framtida lönsamhet. Resultatet presenteras kl. 11:00 i Swedbanks monter. Kom förbi och lyssna på senaste läget, ställ dina frågor och hämta ett eget exempel av rapporten. Det är Jimmy Larsson, Segmentchef Skog & Lantbruk tillsammans med Ulf Möller, Ansvarig Skog och Lantbruk. som svarar på frågorna.

Välkomna!

Vi finns i samma monter som LRF, Hall B, Monter 01:28

Mässans öppettider

  • onsdag 19 oktober kl. 10-18
  • torsdag 20 oktober kl. 9-20
  • fredag 21 oktober kl. 9-17

Läs mer om Lantbruksmässan Elmia i Jönköping, www.elmia.se/Lantbruksmassan/