VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Skogsägare

Med lokal närvaro och spetskompetens så blir vi den mest anlitade rådgivaren för Sveriges skogsägare.

Vi har 135 kontor över hela landet. Det betyder att du alltid har nära till våra experter inte bara på skog utan också vi de tillfällen då du som skogsägare behöver avancerad rådgivning inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling. Vår storlek gör att vi bevakar och behärskar det senaste inom dessa tjänsteområden, så att du kan känna dig trygg som kund när du anlitar oss.

Vår ambition blir din trygghet. Vi strävar efter att ha den högsta kompetensen och den mest professionella rådgivningen. Eftersom vi vet att förutsättningarna är väldigt olika för landets 350 000 skogsägare innebär det också att vi ska vara bäst oberoende av vilken situation du befinner dig i.

De vanligaste tjänsterna som LRF Konsult erbjuder skogsägare är värdering, skogsbruksplaner, fastighetsförsäljning, beskattning, förvärvskalkyler inför köp av skog, kassaflödesanalys, ekonomisk och juridisk rådgivning, generationsskifte och bokslut & deklaration.

Digital Skogsägare - hur enkel som helst

Kombinera nya digitala verktyg som ger dig ordning och reda i din skogsfastighets ekonomi på ett enkelt sätt. Prova gratis under 30 dagar! 

Bli Digital Skogsägare nu>>

Digital Skogsägare - ett enklare sätt att sköta skogsekonomin för Ulf 

Träffa Ulf Magnusson som använt tjänsten Digital Skogsägare i ett år. Se hur hans upplevelse varit och hur det förenklat hans jobb.

Många fördelar att gå Skogsägarskolan

Få en bra grund som nybliven skogsägare! Se filmen om varför du bör gå gå vår Skogsägarskola.