VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Äga och utveckla din skogsfastighet

Som skogsägare kan det skilja mycket i förutsättningarna beroende på om du bor på din fastighet, är så kallad utbo eller om du driver din verksamhet aktivt eller inte. Oavsett så finns det oftast en lönsamhetsaspekt, ett intresse av skog och ett långsiktigt ägande i botten.

Vill du förvalta eller utveckla ditt skogsinnehav?

Som skogsägare har du många möjligheter och val. Oavsett vilket är långsiktig planering helt avgörande för att skapa trygghet och för att optimera värdet på din skog. Bokslut, deklaration och redovisning är grundredskap för ett framgångsrikt skogsägande. Vi kan göra all den hanteringen lättare för dig och se till att du inte betalar mer skatt än nödvändigt. Många av våra kunder driver lantbruk eller andra företag vid sidan om sitt skogsägande och vill kunna använda skogen för investeringar. Vi kan värdera din skog och ge råd om skogsbruksplaner och hur du ska planera avverkning för bästa avkastning. Vi har också goda kontakter med lokala banker, försäkringsbolag och virkesaktörer.

Som en grund för din skogsverksamhet bör det alltid ligga en skogsbruksplan så du effektivt kan planera dina åtgärder för att nå dina målsättningar på sikt.

Här kan du läsa mer att vara aktiv skogsägare, passiv skogsägare och att äga både jord och skog. Du kan också fylla i kontaktformulären nedan för snabb kontakt med ditt närmaste kontor.

Portrait

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna!

Jimmy Larsson, Segmentschef Skog & Lantbruk Tfn: 08-700 20 13 Välj ett annat kontor
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL

Digital Skogsägare - ett enklare sätt att sköta skogsekonomin

Träffa Ulf Magnusson som använt tjänsten Digital Skogsägare i ett år. Se hur hans upplevelse varit och hur det förenklat hans jobb.

 

Digital Skogsägare - hur enkelt som helst

 

Kombinera nya digitala verktyg som ger dig ordning och reda i din skogsfastighets ekonomi på ett enkelt sätt. Prova gratis under 30 dagar! 

Bli Digital Skogsägare nu>>