VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Ska du sälja din skogs- eller lantbruksfastighet?

LRF Konsult anordnar kontinuerligt informationskvällar kring vad man bör tänka på inför en försäljning av sin fastighet. Vad kan man göra på kort och lång sikt för att öka värdet, vilket krav bör man ställa på mäklaren mm.

Vi ger dig en trygg försäljningsprocess där du som säljare har de bästa förutsättningarna att göra en så bra affär som möjligt. Varje år säljer vi över tusen skogs- och lantbruksfastigheter över hela Sverige. Våra fastighetsmäklare har erfarenhet och relevant utbildning inom jord och skog, såsom agronomer, skogsmästare, skogsvetare och jägmästare. Ofta jobbar vi tillsammans i ett försäljningsuppdrag med våra kollegor som är jurister, lantmätare, ekonomer, arrendespecialister och företagsrådgivare. Det är en bredd  vi är unika med.

Vad du får

  • Genuint kompetenta och utbildade mäklare inom skog och lantbruk nära dig och din fastighet.
  • Marknadens vassaste fastighetsvärdering.
  • Tillgång till vårt unika kontaktnätverk och spekulantregister.
  • Specialister som hjälper dig med alla frågor kring ex. juridik, arrende, ekonomi och skatt.
  • En flexibel lösning som anpassas efter just dina behov.

Vi har fastighetsmäklare spridda över hela landet, vilket ger oss en mycket god lokal marknadskännedom. Tillsammans med våra 1500 kollegor inom ekonomi, juridik och affärsrådgivning ger det våra kunder ett stort mervärde och de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning. Därför är vi Sveriges största mäklare av skogs- och lantbruksfastigheter.

Funderar du på att sälja? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig eller kontakta någon av våra fastighetsmäklare direkt.

Hitta din närmaste fastighetsmäklare>>

Du kan också ringa oss på 0771- 27 27 27.

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:

Min Fastighet - erbjudande till dig som LRF-medlem

”Min fastighet” innebär att ni i lugn och ro kan diskutera och få konsultation gällande frågeställningar som rör ert fastighetsägande med någon av våra fastighetsmäklare och skogsekonomer runt om i landet.