VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Anton Mossenberg - nyanställd redovisningskonsult i Linköping

"Jag brinner för att få regionens företag att växa och ser fram emot att hjälpa kontorets befintliga och mina nya kunder med bokföring, bokslut, deklaration och övrig ekonomisk rådgivning!"

Anton MossenbergHur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?
Kortfattat kan man säga att jag var på väg att börja en anställning för ett annat företag inom samma bransch som LRF Konsult, men tack vara en tidigare studiekamrat och vän fick jag jobb på LRF Konsult i stället. Hon tipsade om att jag var intresserad av LRF Konsult och att jag för tillfället sökte jobb. Efter några intensiva dagar med intervjuer med regionsansvarig och kontorschefen på mitt nuvarande kontor lyckades jag till slut hamna på LRF konsult.


Hur har din första tid varit på LRF Konsult?
Jag har jobbat på LRF Konsult i drygt två månader nu och min första tid har varit helt otrolig. Jag har fick från första start möjligheten att kombinera egen instudering med riktigt arbete och kundträffar. Minst sagt kan man säga att jag har en fortsatt positiv bild av LRF Konsult.


Vad tycker du är unikt med LRF Konsult?
Som anställd är det nog just kombinationen av att man från dag ett får tid för att förbättra sina kunskaper i kombination med att man hjälper kunder och medarbetare med konkreta uppgifter. Samtidigt är det en arbetsplats där man från dag ett känner sig välkomnad och det har aldrig varit några problem att fråga en kollega om hjälp.

Vi är nya på jobbet - klicka och träffa oss

Therese Axelsson

Falkenbergskontoret

Anton Mossenberg

Linköpingskontoret

Augin Acar

Örebrokontoret

Carl-Axel Andersson

Ängelholmskontoret

Ida Holmblad

Örebrokontoret

Louise Pettersson

Valdemarsvikskontoret

Ida Thörngren

Sunnekontoret

Fredrik Rosén

Tranåskontoret

Maria Wendel

Uppsalakontoret