VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Augin - ny på Örebrokontoret

Här får vi träffa Augin Acar som är ny som redovisningskonsult på vårt kontor i Örebro.

Augin AcarHur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?
Under tiden jag studerade på universitetet fick jag kontakt med kontorschefen genom en bekant till mig som jobbar på LRF Konsult. Efter ett antal intervjuer där jag visade mitt stora intresse för att jobba på LRF Konsult var jobbet mitt. Några veckor efter examen gjorde jag min första dag på kontoret.

Hur har din första tid varit på LRF Konsult?
Det har varit väldigt lärorikt och intressant! Jag trivs verkligen! Jag har hunnit med en del trots min korta tid här. Jag har bland annat varit på introduktionskurs i Stockholm och fått representera LRF Konsult på en studentmässa på universitetet. På kontoret har jag blivit väl bemött av kollegor och kommit in i gruppen fort. I min ort är vi över 30 anställda som jobbar inom våra olika tjänsteområden. Det finns alltid någon tillgänglig kollega att ta hjälp av, vilket är en trygghet för mig som är nyutexaminerad.

Vad tycker du är unikt med LRF Konsult?
Jag värdesätter att det finns stora utvecklingsmöjligheter inom LRF Konsult och att det satsas mycket på personalen. Som anställd får man bland annat gå på en hel del internutbildningar. Vi är också unika på så sätt att vi finns på över 130 orter runt om i landet. Det innebär att vi jobbar nära våra kunder och därför kan vi ge god service.

Therese Axelsson

Falkenbergskontoret

Johanna Johansson

Lidköpingskontoret

Augin Acar

Örebrokontoret

Carl-Axel Andersson

Ängelholmskontoret

Ida Holmblad

Örebrokontoret

Louise Pettersson

Valdemarsvikskontoret

Ida Thörngren

Sunnekontoret

Fredrik Rosén

Tranåskontoret

Maria Wendel

Uppsalakontoret