VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Carl-Axel Andersson - ny på Ängelholmskontoret

Här träffar vi Carl-Axel Andersson som nyligen började på kontoret i Ängelholm.

Carl-Axel AnderssonHur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?

När jag pluggade till Lantmästare på Alnarp inriktade jag mig på företagsekonomi. På vår arbetsmarknadsdag hösten 2015 fick jag reda på att LRF Konsult skulle anordna mini intervjuer och kände direkt att det var ett bra sätt att få kontakt med någon på företaget. I våras skickade jag in mitt personliga brev och CV till kontoret i Ängelholm samt kontaktade deras Kontorschef. Tiden gick och i maj blev jag kallad till intervju och fick jobbet!

Hur har din första tid varit på LRF Konsult?

Min första tid på företaget har varit mycket bra, jag har blivit väl omhändertagen och stortrivs. Jag och en annan nyanställd har samma mentor därmed har vi har samarbetat mycket. Att samarbeta är positivt ur den synvinkeln att vi utbyter kunskaper med varandra hela tiden därmed lär vi oss snabbare att utföra vårt arbete.

Vad tycker du är unikt med LRF Konsult?

Det finns många olika saker som gör LRF Konsult unikt t.ex. utbildningarna, själv har jag precis genomgått min första inte nog med att jag lärde mig mycket fick jag många nya kontakter runt om i landet. Det går även att specialisera sig som rådgivare, det innebär att området jag själv tycker är mest intressant kan jag vidareutvecklas inom. Komptensen inom företaget är bred och på Ängelholmskontoret har vi både ekonomi, affärsrådgivning, fastighetsförmedling och juridik samlat på ett och samma ställe, det är unikt.

Sveriges bästa arbetsgivare

Du vet väl att vi har ett nyhetsbrev för dig som student. Om inte gör din anmälan redan idag till Studentnytt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev till dig som student>>