VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Christine - ny lantbruksekonom i Ängelholm

ChristineHur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?
- Jag ringde kontorschefen i Ängelholm och presenterade mig samt berättade att jag var väldigt intresserad av att arbeta på LRF konsult som lantbruksekonom. Därefter fick jag skicka in mitt CV och personligt brev, vilket ledde till intervju.  Jag såg till att vara väl förberedd inför intervjun, och efter ett kapacitets- och personlighetstest samt ytterligare en intervju var jobbet mitt!

Hur har din första tid varit på LRF Konsult?
- Jag har fått en oerhört bra introduktion! LRF konsults utbildningssatsningar är väldigt bra och det finns en trevlig företagskultur. Även ifall jag är nyanställd så har jag fått gehör för mina idéer och alltid fått ett positivt bemötande. Arbetet är både utmanande och lärorikt, samtidigt som det finns stöd att få hos medarbetare och närmsta chef.

Känner du att du har nytta av de kunskaper som du hade med dig från Ekonomagronomutbildningen?
- Jag har haft stor nytta av min utbildning! Genom utbildningen har jag fått ett en bred ekonomisk kunskap, en större helhetsbild av lantbruket i Sverige och ett stort nätverk i lantbruksbranschen. Dessutom har jag fått ett företagsekonomiskt tankesätt som hjälper mig i mina rådgivningsmöten för att utveckla mina kunders verksamheter.

Vi är nya på jobbet - klicka och träffa oss

Emma Olsson

Älmhultskontoret

Erik Backman

Linköpingskontoret

Augin Acar

Örebrokontoret

Alexandra Andersson

Skarakontoret

Ida Holmblad

Örebrokontoret

Stina Friberg

Norrköpingskontoret

Ida Thörngren

Sunnekontoret

Christine Andersson

Ängelholmskontoret

Pär Wessel

Göteborgskontoret