VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Emma Olsson - ny ekonom på vårt Älmhultskontor

Emma började nyligen som ekonom på vårt kontor i Älmhult. Läs hur hon fick jobb på LRF Konsult.

Hur gjorde du för att få jobb på LRF Konsult?
- Det fanns en tjänst ledig och jag sökte den. Jag hade också några kontakter inom LRF konsult som jag hade angett som referenser som kanske hjälpte till att få upp intresset för mig. Jag har alltid tänkt att jag vill arbeta på ett större företag där det finns utvecklingsmöjligheter och på LRF Konsult finns det verkligen detta. Jag känner att jag kan specialisera mig inom det område jag själv tycker är roligt och som mål har jag att bli Auktoriserad redovisningskonsult.

Hur har din första tid varit på LRF Konsult?
- Den har varit fantastisk, jag hade nog aldrig förväntat mig att jag skulle bli så väl bemött. Eftersom jag är nyutexaminerad och inte känner till alla rutiner har det varit skönt att veta att man har kollegor som faktiskt vill hjälpa och förklara. Det har också varit en trygghet att ha en handledare under den första tiden. Jag trivs kanon på LRF konsult.
   
Känner du att du har nytta av de kunskaper som du hade med dig från din utbildning?
- Jag har en Ekonomie kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning revisor/ controller (som idag har bytt namn till redovisning och revision).  Det var en bred utbildning och förberedande för yrkeslivet. Särskilt roligt var det att en hel del lärare är verksamma i branschen vilket har gjort att man fått en bra inblick hur det faktiskt kan vara att arbeta med det här.

Vi är nya på jobbet - klicka och träffa oss

Emma Olsson

Älmhultskontoret

Erik Backman

Linköpingskontoret

Augin Acar

Örebrokontoret

Alexandra Andersson

Skarakontoret

Ida Holmblad

Örebrokontoret

Stina Friberg

Norrköpingskontoret

Ida Thörngren

Sunnekontoret

Christine Andersson

Ängelholmskontoret

Pär Wessel

Göteborgskontoret