VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Fredrik- nyanställd fastighetsmäklare/ skogsmästare i Tranås

Här träffar vi Fredrik Rosén som är ny fastighetsmäklare på vårt Tranåskontor.

Fredrik RosénHur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?
Under min utbildning till registrerad fastighetsmäklare så ingick 10 veckors praktik som jag fick göra på LRF Konsult i Jönköpings län. Ett förträffligt sätt för mig att lära känna LRF Konsult samt ett förträffligt sätt för LRF Konsult att lära känna mig - en 10 veckors arbetsintervju kan man säga. När sedan utbildningen led mot sitt slut så blev en tjänst ledig i närheten av min hemort och jag fick efter intervju så chansen att börja!


Hur har din första tid varit på LRF Konsult?
IDen har varit både innehållsrik, intensiv och rolig! Jag har under min första månad fått testa på mängder av olika arbetsuppgifter; allt ifrån att stå en heldag på Elmia till att äta bullar hos kunder långt ute i skogen! Jag har så smått börjat med lite olika uppdrag och har en trygghet i trevliga/tillmötesgående kollegor med mycket erfarenhet. Nu ser jag fram emot kurser för nyanställda och kompetensdagar med kollegor från hela landet! Men det har varit en bra start, helt klart!


Vad tycker du är unikt med LRF Konsult?
LRF knsult är ett stort och stabilt bolag som är nära kunden! Jag tycker att den lokala förankringen är lika viktig som den är bra.

Mycket kunskap inom samma koncern ger en väldig bredd, kan inte jag hjälpa en kund med en viss uppgift så kan jag garanterat tipsa om vem kunden ska ringa – oftast i närheten!

Vi är nya på jobbet - klicka och träffa oss

Therese Axelsson

Falkenbergskontoret

Johanna Johansson

Lidköpingskontoret

Augin Acar

Örebrokontoret

Carl-Axel Andersson

Ängelholmskontoret

Ida Holmblad

Örebrokontoret

Louise Pettersson

Valdemarsvikskontoret

Ida Thörngren

Sunnekontoret

Fredrik Rosén

Tranåskontoret

Maria Wendel

Uppsalakontoret