VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Ida Holmblad - ny redovisningsekonom

Vi träffar här Ida Holmblad som är ny redovisningsekonom på vårt kontor i Örebro.

Ida HolmbladHur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?

- Jag gick in på LRF konsults hemsida och såg att Örebrokontoret sökte en redovisningskonsult. Jag mailade in min ansökan både via den länk som fanns i ansökan och direkt till kontorchefen. Sen ringde jag KC något senare och någon vecka efter det fick jag komma på den första intervjun.

Hur har din första tid varit på LRF Konsult?

- Den har varit väldigt lärorik och bra på många olika sätt. Jag började på Lrf Konsult i mitten av april, dvs mitt i vår högsäsong, det var full fart vilket passade mig väldigt bra. Jag fick komma in i ”hetluften” och hjälpa mina kollegor så mycket jag kunde med det löpande arbetet. Jag har även hunnit gå introduktionskurs i Stockholm och fått tilldelat egna kunder som jag arbetar med löpande varje månad.

Vad tycker du är unikt med LRF Konsult?

- Till skillnad från många av våra konkurrenter så satsar Lrf Konsult på att finnas nära kunden, vi har många små kontor (totalt 130st) för att ha en så bra kundrelation som möjligt. Det som även är unikt med Lrf Konsult är att vi har ett brett tjänstutbud; ekonomi & skatt, fastighetsförmedling, affärsrådgivning samt juridik. På Örebrokontoret där jag arbetar, finns alla tjänstegrupper representerade, kunden behöver ”bara” komma in till oss så finns mycket kunskap inom samma tak.