VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Ida Sallander - ny redovisningsekonom

Vi träffar här Ida Sallander som är ny redovisningsekonom på vårt kontor i Vara.


Hur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?Ida sallander

När det var dags för praktik under min utbildning så kontaktade jag Marina, kontorschefen i Vara för att höra om de tog emot praktikanter.

Jag skickade in mitt CV och personliga brev och jag fick komma på intervju. Jag hade praktik två månader under våren och under hösten blev jag anställd på kontoret i Vara. Vilket jag är väldigt glad över! Praktik är en jättebra möjlighet för att få visa framfötterna och öppnar upp chanserna för en anställning. Så det känns jättekul!

Hur har din första tid varit på LRF Konsult?

Min första tid på LRF Konsult har varit väldigt bra! Jag har blivit väl omhändertagen och fått arbeta med varierande arbetsuppgifter. Jag har också bland annat varit på introduktionskurs i Stockholm och fått träffa andra nyanställda från hela Sverige. Alla som är nyanställda på LRF Konsult får en introduktionskurs, något jag tycker är väldigt bra. Då får man ju en bra insyn i företaget och förutsättningar för att komma in i arbetet redan från början. 

Vad tycker du är unikt med LRF Konsult?

- Till skillnad från många av våra konkurrenter så satsar LRF Konsult på att finnas nära kunden, vi har många små kontor (totalt 130st) för att ha en så bra kundrelation som möjligt. Det som även är unikt med LRF Konsult är att vi har ett brett tjänstutbud; ekonomi & skatt, fastighetsförmedling, affärsrådgivning samt juridik. 

Det bästa med jobba på LRF Konsult är att den ena dagen är inte den andra lik och att det finns så mycket kompetens under samma tak. Det finns alltid någon man kan ringa om man funderar över något. Jag tycker även att det är ett stort plus att vi finns på många orter i landet och på så sätt kan vi arbeta också nära kunden. Vi får göra skillnad för våra kunder eftersom vi förenklar kundens vardag med vår expertis och rådgivning.