VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Louise Pettersson jobbar som lantbruksekonom i Valdermarsvik

Vi får här träffa Louise Pettersson som börjat jobba som lantbruksekonom/agronom på vårt Valdermarsvikskontor.

Louise PetterssonHur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?
Jag är nyexaminerad ekonomagronom, d.v.s. jag sökte ganska många jobb under sommaren och hösten. Därför var tjänsten på LRF Konsult som redovisningskonsult/lantbruksekonom i Valdemarsvik ett attraktivt alternativ. Jag sökte annonsen som låg ute på denna tjänsten och sedan blev jag kallad på intervju. Jag tryckte mycket på att jag har bra kunskaper inom lantbruk och att det är det jag brinner för.

 

Hur har din första tid varit på LRF Konsult?

Tiden på LRF Konsult har varit  väldigt intressant och lärorik. Det har varit roligt att träffa alla nya arbetskollegor och det är mycket som jag ska lära mig första tiden så det är intensivt med plugg och kurser. Jag har även fått starta med lite löpande bokföring för att komma igång inför våren. Det är många program att sätta sig in i men det har inte varit så svårt eftersom att jag hade 4 veckors praktik hos LRF Konsult förra hösten.

 

Vad tycker du är unikt med LRF Konsult?

LRF Konsult är väldigt måna om att jag som nyanställd ska trivas och vill att jag ska känna mig sedd och hörd. Jag känner mig uppskattad och det känns som att det satsas på mig. TJag tor att den känslan infinner sig lättare hos mig för att jag är anställd på ett mindre kontor. Som nyanställd på LRF Konsult behöver man inte vara orolig utan om det är något man undrar över eller inte kan elelr förstår så är det bara att fråga. Jag känner också att jag får ta ett stort ansvar redan direkt efterosm jag redan från början fick prova på att jobba med kunder och det är nog viktigt! Det har varit väldigt roligt och lärorikt!

Therese Axelsson

Falkenbergskontoret

Johanna Johansson

Lidköpingskontoret

Augin Acar

Örebrokontoret

Carl-Axel Andersson

Ängelholmskontoret

Ida Holmblad

Örebrokontoret

Louise Pettersson

Valdemarsvikskontoret

Ida Thörngren

Sunnekontoret

Fredrik Rosén

Tranåskontoret

Maria Wendel

Uppsalakontoret