VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Maria Wendel är vår nya redovisningskonsult i Uppsala

Vi träffar här Maria Wendel som är redovisningskonsult på Uppsalakontoret. Välkommen Maria!

Maria WendelHur har din första tid varit på LRF Konsult?
Min första tid på LRF Konsult har varit väldigt rolig och jag har fått ha väldigt mycket kontakt med kunder i olika branscher. Eftersom jag först gjorde totalt 17 veckors praktik här känns det som att jag jobbat ganska länge, men jag har faktiskt bara varit anställd på riktigt i en månad. Men det är så roligt för man lär sig så mycket hela tiden!

Vad tycker du är unikt med LRF Konsult?
Det känns väldigt roligt att man utöver ekonomitjänster även får arbeta med andra områden så som juridik, affärsrådgivning och fastighetsmäklare. Det är väldigt spännande för ingen kund är för liten och man får därför chansen att jobba med många olika områden för att hjälpa en och samma kund. Jag tycker även att det är en fantastisk tillgång att vi finns på så många små kontor runt om i landet, så kunden har oftast inte speciellt långt för att ta sig till närmaste kontor.

Vad tycker du är unikt med LRF Konsult?
Något jag tycker är väldigt positivt med LRF Konsult är att det finns väldigt många vägar att gå inom organisationen. Ett exempel på det är att jag som nyanställd direkt fick chansen att vara med i den digitala supporten och arbeta med att introducera våra kunder till våra nya digitala tjänster. Sedan ser jag vårt tjänstutbud som en stor fördel gentemot konkurrenter då vi både har ekonomer, jurister & fastighetsmäklare under samma tak.

Therese Axelsson

Falkenbergskontoret

Johanna Johansson

Lidköpingskontoret

Augin Acar

Örebrokontoret

Carl-Axel Andersson

Ängelholmskontoret

Ida Holmblad

Örebrokontoret

Louise Pettersson

Valdemarsvikskontoret

Ida Thörngren

Sunnekontoret

Fredrik Rosén

Tranåskontoret

Maria Wendel

Uppsalakontoret