VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Pär är redovisningskonsult i Göteborg

Vi träffar här Pär Wessel som är redovisningskonsult på Göteborgskontoret.

Pär WesselHur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?
Jag pluggade en YH-utbildning i Göteborg och i den utbildningen ingick att vi skulle praktisera på ett företag. Jag valde då att söka praktikplats på LRF Konsult och till min glädje fick jag praktikplats. Jag läste på lite om lite olika företag och insåg då vilket stor företag LRF Konsult är. En viktig del för mig var att företaget verkade satsa mycket på internutbildning.

Hur har din första tid varit på LRF Konsult?
Den har varit väldigt bra. Jag har mestadels arbetat med löpande redovisning men kommer under våren även börja göra lite bokslut och deklarationer. Utöver det så jobbar jag även i LRF Konsults digitala support, där jag har varit med från början. Jag tycker det är väldigt roligt att få bryta av det ”vanliga” arbetet med att hjälpa kollegor och kunder runt om komma in i det digitala arbetssättet. Jag har även hunnit med att gå introduktionsutbildningen och rådgivare 1 vilket har varit roligt och jag känner mig nu redo att ta mig an säsongen.

Vad tycker du är unikt med LRF Konsult?
Något jag tycker är väldigt positivt med LRF Konsult att det finns väldigt många vägar att gå inom organisationen. Ett exempel på det är att jag som nyanställd direkt fick chansen att vara med i den digitala supporten. Sedan ser jag vårt tjänstutbud som en stor fördel gentemot konkurrenter då vi både har ekonomer, jurister & fastighetsmäklare under samma tak.

Therese Axelsson

Falkenbergskontoret

Anton Mossenberg

Linköpingskontoret

Augin Acar

Örebrokontoret

Carl-Axel Andersson

Ängelholmskontoret

Ida Holmblad

Örebrokontoret

Louise Pettersson

Valdemarsvikskontoret

Ida Thörngren

Sunnekontoret

Fredrik Rosén

Tranåskontoret

Pär Wessel

Göteborgskontoret