VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Stina jobbar som redovisningskonsult i Norrköping

Vi får här träffa Stina Friberg som börjat jobba som redovisningskonsult på vårt Norrköpingskontor.

Stina FribergHur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?
Jag kom i kontakt med LRF Konsult via arbetsmarknadsdagar på Linköpings universitet när jag studerade mitt sista år på civilekonomprogrammet. Någon månad senare kontakte jag en medarbetare för att få veta mer om LRF Konsult och fick över en lunch veta mer vad LRF Konsult står för och vad man kan jobba med inom företaget. Då jag alltid brunnit extra för småföretagare hamnade LRF Konsult snabbt högst uppe på listan bland arbetsgivare jag ville jobba hos efter examen. Efter en tid fick jag komma på intervju hos min nuvarande chef, och via den vägen hamnade jag här. Kortfattat blir mitt tips – ta vara på era kontakter för att skaffa er ert drömjobb!

Hur har din första tid varit på LRF Konsult?
Jag blev snabbt inkastad i bokslutsarbete och kundansvar, vilket är mitt främsta arbetsområde. Det var jättekul att snabbt få känna av vad det är man ska jobba med i större utsträckning. Redan efter 4 månader hade jag fått gå två interna utbildningar, vilket jag tycker är superkul då man får känslan av att företaget satsar hårt på sina medarbetare. Jag fick även stort marknadsföringsansvar för att hitta nya kunder i vårt lokala område och jag jobbar även lokalt med studentaktiviteter, så som arbetsmarknadsmässor och andra studentevent.

Vad tycker du är unikt med LRF Konsult?
Man får styra mycket själv vilket område man vill bli expert inom och att det finns utrymme att bli expert inom ett intressant område – det finns otroligt mycket utvecklingsmöjligheter. Även bredden på arbetsuppgifterna i form av att i princip dagligen träffa kunder, arbeta med tillväxt på kontoret samt bokslut- och deklarationsarbete. För mig ser alla dagar väldigt olika ut. Jag brinner för att hjälpa småföretagare att utveckla sig själva och sin verksamhet, vilket jag verkligen får jobba med på ett unikt sätt! Sen kan man inte sticka under stolen med att det är fantastiskt kul att gå till jobbet och mötas av alla fantastiska duktiga och härliga kollegor!

Emma Olsson

Älmhultskontoret

Erik Backman

Linköpingskontoret

Augin Acar

Örebrokontoret

Alexandra Andersson

Skarakontoret

Ida Holmblad

Örebrokontoret

Stina Friberg

Norrköpingskontoret

Ida Thörngren

Sunnekontoret

Christine Andersson

Ängelholmskontoret

Pär Wessel

Göteborgskontoret