VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Jobba på LRF Konsult!

För andra året i rad är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare. I Universums årliga mätning placerar vi oss på topp tio av Sveriges alla arbetsgivare.

Väx med oss till framtidens rådgivare

Som medarbetare ska du alltid känna att du har de bästa förutsättningarna för att växa i din yrkesroll. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta.

Redan som nyanställd får du snabbt eget ansvar och du arbetar nära med människor som brinner för sin verksamhet, precis som du. Du får chansen att göra skillnad i ditt arbete, varje dag, eftersom du arbetar med småföretagare som lever och brinner för sitt företag. Vår lokala närvaro och närhet till kunden präglar vår kultur, där vi har ett gemensamt mål: Att förenkla våra kunders vardag. Som Sveriges största redovisningsföretag, en av Sveriges största arbetsgivare för jurister och som marknadsledande på förmedling av jord-och skogsfastigheter, kan vi erbjuda en kvalificerad rådgivning inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling – allt under samma tak.

Vi tror också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande för att du ska kunna utvecklas till en av Sveriges bästa rådgivare.

Var med på en spännande förändringsresa!

LRF Konsult  ligger i framkant med nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter. Vår bransch är inne på en spännande förändringsresa och du blir en del av den. Hos oss är det endast din egen drivkraft som sätter dina begränsningar. Vi ger dig kraft att växa till din fulla potential - så kom och väx med oss!

Vem är du?

Vi söker ständigt efter nya engagerade, affärsmässiga och kundmässiga redovisningskonsulter, jurister, mäklare, skogsekonomer, affärsrådgivare, lantmästare, jägmästare och agronomer!

Vi ger dig kraft att växa – så kom väx med oss!

 


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss?

Kika här:Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL