VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Livskraft, Växtkraft, Drivkraft

I vår organisation får du snabbt eget ansvar, där du jobbar nära med människor som brinner för sin verksamhet, precis som du.

Livskraft
Men trots ditt engagemang för ditt arbete och det är en stor del av livet, vet vi att det inte är allt. Visst krävs det ibland att vi job­bar extra mycket, och naturligtvis har vi fullt fokus på våra kunder. Men för att kunna utvecklas till Sveriges bästa rådgivare tror vi också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande.


Växtkraft
Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi , skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för småföretagare. 

Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Varje dag hjälper vi på LRF Konsult företagsamma människor runt om i landet att förverkliga sina drömmar och idéer. Det innebär att du med din kompetens och ditt arbete gör skillnad som faktiskt märks för våra kunder. Hos oss får du både utveckla och utvecklas!

Drivkraft
Som medarbetare på LRF Konsult ska du alltid känna att du har de bästa förutsättningarna att växa, både som människa och i din yrkesroll.

Som stöd har du en gedigen plattform att verka från, byggd på lång historik och erfarenhet, med en stabil ägare i ryggen som gör det möjligt att satsa i både ny teknik och kompetensutveckling. Endast din egen drivkraft sätter begränsningarna. 

Vi ger dig kraft att växa till framtidens rådgivare