VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

LRF Konsult - en av Sveriges bästa arbetsgivare

LRF Konsults är utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsgivare i Universums årliga ranking.

Det är de egna medarbetarna som bedömer sin arbetsgivare och LRF Konsult placerar sig på plats 18 bland Sveriges arbetsgivare.

– Vi är självklart glada över att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser. Att våra medarbetare skattar oss högt är det viktigaste kvittot på att vi gör rätt satsningar internt, och det tar vi med oss i vårt fortsatta arbete med att attrahera framtidens medarbetare, säger Henrik Gradin, HR-chef på LRF Konsult.

– Det är tydligt att våra medarbetare är stolta över att arbeta på LRF Konsult. En grund för det tror jag är den tydliga och ambitiösa målbilden som förenar oss. Vår vision att få Sveriges småföretagare att växa sträcker sig utöver den vanliga konsultrollen. Så är en av våra värderingar också engagemang som syns och känns!

LRF Konsult har höga värden på hur nöjda medarbetarna är utifrån ett helhetsperspektiv samt hur benägna är de att rekommendera arbetsgivaren till vänner.

Om Sveriges Bästa Arbetsgivare
Rankingen över Sveriges bästa arbetsgivare baseras på Universums Internal employer brand index som ligger mellan 0 och 100 för varje utvärderad arbetsgivare.

Läs mer på Universums webb>>