VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

"Det blir en kul och lärorik höst med många nya perspektiv, erfarenheter och idéer!"

Här träffar vi Anzhelika Nieielova, hon är en av de studenter som valts ut till årets Internship här hos oss på LRF Konsult.

Anzhelika NieielovaVad läser du för utbildning?

- Jag har precis blivit klar med andra kandidatåret på Ekonomprogrammet vid Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet. Inriktningen heter Analytisk och mitt huvudområde är Företagsekonomi med fördjupning inom redovisning.

Vad är ditt första intryck av LRF Konsult?

- Första intrycket är väldigt positivt. Det märks direkt att LRF Konsult präglas av en stark företagskultur och att alla medarbetare tillhör en stor familj som strävar efter gemensamma mål. Stämningen på kontoret var oerhört trevlig och även kort kontakt med alla de drivna, kompetenta och engagerade anställda inspirerade mig.

Vad ser du mest fram emot?

- Det jag ser fram emot mest är att få en bred inblick i företaget och att få prova på varierande arbetsuppgifter. Det är också viktigt för mig att få en djupare förståelse för den digitala förändringsresa som LRF Konsult står för. Jag känner redan nu att det blir en kul och lärorik höst, med många nya perspektiv, erfarenheter och idéer!