VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

"En familjär känsla på LRF Konsult - en stor orsak till varför man trivs så bra!"

Hej på er! Malin Kling här. Nu har det kommit till min tur att berätta om min tid på LRF Konsult. Jag läser min sista termin på Ekonomiprogrammet vid Örebro universitet. Under hösten har jag vid sidan av mina studier befunnit mig på kontoret i Lindesberg. Som vanligt springer tiden i väg och mer än halva terminen har redan gått. I detta inlägg tänkte jag dela med mig av mina tankar och några upplevelser hittills.

Malin Kling

Jag gjorde min första dag på kontoret i Lindesberg i början av september och har haft en härlig tid där sedan dess. Det är något speciellt med känslan på kontoret och i organisationen i sin helhet. Jag skulle förklara det som en familjär känsla och jag själv tror att det är en stor orsak till varför man trivs så bra med att jobba på LRF Konsult.

Det har nog inte undgått någon att hela branschen är mitt i en förändring där pappersarbetet övergår till det digitala. Förra veckan togs ett stort steg på denna resa då den digitala tjänsten ’Digital företagare’ hade sin release. Tjänsten är en paketbaserad lösning till ett fast pris, toppenidé! Att få vara med under denna förändring är häftigt. Det viktigaste i vår resa är att vi gör den tillsammans med våra kunder. Som en del i det arbetet har kontoret i Lindesberg bjudit in till Öppet hus för att kunna visa hur våra digitala tjänster fungerar. Ett annat tillfälle, då vi tog chansen att visa våra kunder vad som händer hos oss, var under en skogskväll i Järnboås. Där fick jag ansvaret för att förmedla ut de digitala tjänster som vi erbjuder.

Förutom förra veckans stora release ’Digital Företagare’, så träffades vi internship-studenter på en temadag i Stockholm. Dagen var den tredje i ordningen och handlade om tillväxt och framtidens rådgivning. Linda Ternstedt, kommunikationschef på LRF Konsult, stod för inspirationen om tillväxt. Samtidigt var det Helena Börjesson, som till vardags är tjänsteområdeschef för affärsrådgivning på LRF Konsult, som fick stå för inspirationen om framtidens rådgivare. Jag tycker verkligen att de lyckades med uppdraget!  

Jag är superglad över att jag både fick och tog denna chans att medverka i årets internship-program. Det har utvecklat mig som person och jag har stött på otroligt fina människor under denna resa. Om du är ute efter utveckling, erfarenhet och glädje så rekommenderar jag dig att söka till detta program i framtiden!

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL