VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

EU-politik, affärsplanering och årsbokslut på Ljungbykontoret

Hej! Ny vecka och ny bloggskrivare på internshipbloggen. Stafettpinnen har kommit till mig, Hanna Persson. Jag läser till agronom med inriktning landsbygdsutveckling och ekonomi på Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala. Till jul är det min tur att ta examen efter fem och ett halvt års studier. Under denna höst gör jag internship i min hemstad Ljungby.

På kontoret i Ljungby har jag mött en gäng engagerade och kompetenta medarbetare. Jag har fått öva praktiskt på hur jag gör löpande bokföring, deltagit på kundbesök, både på kontoret och ute hos kund på gård. Jag har tagit del av EU-politiken genom att jag har skickat in underlag för investeringsansökan åt kund. Jag har även varit med på affärsplanering för nästkommande år för Ljungby- och Värnamokontoret. Utöver detta har jag, med hjälp av redovisningskonsult, upprättat ett årsbokslut och förberett kundmöte bestående av bokslutsgenomgång och rådgivning. Detta kundmöte kommer förhoppningsvis ske nästa gång jag är på praktik, jag håller iallafall tummarna för det.

Jag anser att styrkan med LRF Konsult är att företaget är ett nationellt team med gemensamma mål och värderingar, men med 130 stycken kontor fördelade runt om i hela Sverige. Dessa kontoren möjliggör lokal förankring och kunskap att möta de lokala behoven, vilket ger LRF Konsult en unik nisch, både för företag inom grön näring men även för övriga småföretag.

Det händer mycket på LRF Konsult nu. Företaget går in i en ny era och digitalisering av tjänster åt kund och arbetssättet för kundansvariga står högt på agendan. Det är kul att få vara med på resan!

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL