VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

"LRF Konsults Internship ger mig erfarenheter jag verkligen uppskattar"

Torsdag morgon och det märks tydligt att hösten är här för att stanna, en varm jacka och en kopp kaffe i bilen fick börja denna dagen, idag var det dags för mig att möta ett nytt kontor och nya härliga medarbetare.

BLOGGINÄGG MED MARIA ANDERSSON
14 Oktober

Maria AnderssonFjärde veckan av mina tio veckors praktik börjar gå mot sitt slut, fyra veckor med otroligt mycket nya kunskaper och många nya bekantskaper. Öppenheten präglar även de kontor jag varit i kontakt med, öppna kontorsdörrar och man frågar varandra om man inte förstår. Jag frågar och det finns alltid någon vänlig själ som har tid att svara på mina frågor, det ger en trygghet i att känna att man är välkommen och ger mig möjligheten till att lära mig mer hela tiden. Det är så härligt att alla medarbetare mer än gärna delar med sig av den oerhörda kompetens de besitter.

Boråskontoret är det kontor jag utför mitt Internship på, men eftersom samarbetet med Ulricehamn och Svenljunga kontoren är stort tillbringar jag mycket av min tid på alla dessa kontor. Det är fantastiskt att man trots olika kontor och medarbetare känner av att det är ett LRF Konsult-kontor man kommer in på.

Nu har jag för första gången tillbringat en hel dag på kontoret i Ulricehamn. Förra gången jag besökte Ulricehamn var det möte om MittKontor och personalmöte, intressant och kul att få möjligheten att delta i lite olika delar av deras vardag. Löpande bokföring var dagens utmaning först en månadsavstämning och efter det påbörjades en årsavstämning. Jag har varit med och jobbat ute hos kunder, otroligt intressant att se hur verksamheter man inte annars stöter på fungerar. Möjligheterna till att få lära sig nya saker är otroligt många, det är bara man själv som sätter gränser på hur mycket man vill lära sig.

Under veckan som gått har mycket av tiden hemma gått till att fundera på det projekt vi skall presentera nästa vecka under vår Internshipträff, en stor utmaning där fantasin tillåts att flöda. Ser fram emot att ta del av allas presentationer, spännande!

Sex veckor kvar av min praktik och jag längtar efter mer utmaningar att jobba med. Det är fantastiskt att LRF Konsult tar sig tiden att ge studenter möjligheten att praktisera och känna på hur det är att jobba på kontoren, det ger en erfarenhet jag verkligen uppskattar.

Portrait

Kontakta mig med dina frågor

Frida Karlsson, HR-specialist Tfn: 08-700 20 44 Välj ett annat kontor
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL

 

Träffa våra studenter i Internship 2016

Du vet väl att vi har ett nyhetsbrev för dig som student. Om inte gör din anmälan redan idag till Studentnytt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev till dig som student