VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

"LRF Konsult har en betydelsefull vision att få Sveriges småföretagare att växa"

Här träffar vi Johanna Löfgren, hon är en av de studenter som valts ut till årets Internship här hos oss på LRF Konsult.

Johanna LöfgrenVad läser du för utbildning?

- Just nu läser jag en masterutbildning som heter Innovation & Industrial Management vid Handelshögskolan Göteborgs Universitet i Göteborg. Min utbildning är mycket inriktad på innovation och att finna nya lösningar för företag som är verksamma i branscher som är komplexa och pågår under en förändring som också behöver anpassa sig efter den teknologiska utvecklingen.

- Jag har precis avslutat mitt första år på utbildningen så nu återstår det endast ett år tills jag är klar. Jag läste även min ekonomiekandidatutbildning vid Handelshögskolan i Göteborg.

Vad är ditt första intryck av LRF Konsult?

- Mitt första intryck av LRF Konsult är att ni är en organisation som värdesätter era anställda eftersom det är just där den värdefulla kunskapen och erfarenheterna finns. Dessutom tycker jag att LRF Konsult har en betydelsefull vision att få Sveriges småföretagare att växa som jag anser fyller en viktig funktion i vårt samhälle.

Vad ser du mest fram emot?

- Det jag ser mest fram emot inför mitt internship hos LRF Konsult är att lära känna er organisation, förstå era mål och värderingar. Jag ser även mycket fram emot att lära känna nya människor, både anställa och kunder, och lära mig nya saker och skaffa nya erfarenheter som kan vara till nytta för framtiden.