VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Praktik- och exjobb

Här kan du läsa mer om praktik- och exjobb hos oss på LRF Konsult.

Praktik
Är du nyfiken på hur det är att arbeta på Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag? Vill du veta hur det är att arbeta med rådgivning till företagare som kämpar, drömmer och lever för sina verksamheter? Vill du spetsa ditt CV och bygga ett start kompetensnätverk för framtiden? Då har vi praktikplatsen för dig!

Vill du göra praktik på LRF Konsult? 

Gör då en Intresseanmälan under "Lediga Jobb"

Examensarbete
Ett bra sätt för dig att lära känna LRF Konsult och öppnar upp för chanserna att få vidare anställning är att skriva sitt examensarbete hos oss. Vi har varje år flera duktiga och drivna studenter som skriver intressanta studier som ger mervärde för oss som företag.

Vill du skriva examensarbete för LRF Konsult? Skicka in en ansökan till student@lrfkonsult.se där du beskriver;

  • Vilket program/inriktning läser du?
  • Var vill du skriva? (ort)
  • När ska du skriva ditt examensarbete?
  • Vilket ämne/område vill du skriva inom?
  • Ge förslag på eventuella frågeställningar/syfte
  • Motivera varför du vill skriva just på LRF Konsult

Internship
Under hösten 2015 startar vi upp ett Internship på LRF Konsult som är ett praktikprogram på fyra månader som pågår mellan september och december där du som student är minst en dag i veckan på ett av våra kontor: Uppsala, Sala, Östhammar, Västerås och Enköping.  Du ska alltså kunna kombinera vårt Internship med dina övriga studier och utöver din dag på ett av våra kontor finns det möjlighet för dig som är intresserad att delta i skarpa interna projekt på vårt huvudkontor i Stockholm.

Läs mer genom att klicka på länken här bredvid.