VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Olof Esgård - ny kontorschef i Avesta, Borlänge, Hedemora och Ludvika

I oktober började Olof Esgård som kontorschef på LRF Konsults kontor i Avesta, Borlänge, Hedemora och Ludvika. Han kommer närmast från rollen som CFO för Östberg-koncernen.

Olof EsgårdDessförinnan arbetade han som kontorschef på Öhrlings PricewaterhouseCoopers. Olof har lång erfarenhet inom affärs- och verksamhetsutveckling, ledarskap, ekonomi, revision, skatter och redovisning.

- Jag vill med LRF Konsults hela tjänsteutbud inklusive våra digitala lösningar förbättra vardagen och affärsnyttan i framtiden för våra små- och medelstora företag, säger Olof Esgård.

– Vi är glada att välkomna Olof till rollen som kontorschef. Olof förstår småföretagares utmaningar och villkor och med sin långa erfarenhet inom området kan han bidra till vårt fortsatta arbete. Genom Olofs starka nätverk inom näringslivet vill vi jobba för att stärka småföretagarnas förutsättningar. Vi vill också nå ut till fler med hur digitala tjänsteerbjudanden i kombination med kvalificerad rådgivning kan få verksamheten att växa och utvecklas, säger Jonas Rosén regionchef Mitt på LRF Konsult.