VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

LRF Konsult på golfveckan

Golfveckan på Hårgabanan i Kilafors när nu avklarad. Närmare 250 golfare ställde upp och spelade LRF Konsults fredagstävling, av dessa en del LRF Konsults kunder.

Dagen bjöd på vackert väder, första start 06.00 och sista ca 16.00. Förutom strålande väder bjöd dagen på en Hole in one på hål 3 slagen av Olov Lindberg från Söderhamn. Prisutdelning kl:21.00 som vår seniorkonsult tillika ordförande i Bollnäs GK, Jan Lindberg höll i. 

Golfveckan på HårgabananLRF Konsult tackar både arrangörer och kunder och övriga tävlande för en fantastik dag på Hårga banan. Vi hoppas vi ses nästa år igen!

 

 

 

 

 

 

 

Pernilla Lindberg till OSVi på LRF Konsult vill också passa på att önska vårt OS hopp i golf, Pernilla Lindberg lycka till i Rio. Pillan, som hon kallas, är född i Bollnäs och inledde sin golfkarriär på Hårga banan under sommartid och sedan alpint under vintern. Efter nian i Bollnäs blev det riksgolfgymnasium i Skåne och därefter fyra år på Oklahoma State University för läsa och spela golf. Därefter blev hon proffsgolfare. Några av hennes meriterer är bland annat amatörvärldsmästare i lag 2008,även Europamästare i lag för flickor, juniorer och damer. Hon har också vunnit LRF golfen i Jönköping ett år när hon deltog som anhörig, var då 14 år. Pillan deltog i golfveckan i flera år så det är ett antal av LRF Konsults medarbetare som faktiskt har spelat golf med henne! Vi på LRF Konsult Bollnäskontoret håller tummarna och önskar henne lycka till i OS.

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag: