VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

LRF Konsult i Eskilstuna söker redovisningskonsult

Är du en serviceinriktad, affärsmässig och självständig redovisningskonsult? Hos oss på LRF Konsult får du möjlighet att både utveckla och utvecklas!

Arbetsbeskrivning

I nära samarbete med dina kunder sammanställer du självständigt bokföring, bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer samt ger ekonomisk rådgivning. Du kommer ha en komplex och spännande roll som redovisningskonsult med stort fokus på både att leverera kvalificerad rådgivning och proaktivt marknads- och försäljningsarbete.

Som Sveriges största ekonomi- och rådgivningsleverantör till ägarledda företag kan vi ge våra kunder och anställda både det stora företagets kompetens och resurser i kombination med det lilla företagets närhet.

Du kommer tillsammans med våra övriga redovisningskonsulter, ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från redovisningsyrket. Det är meriterande om du redan är auktoriserad redovisningskonsult. Goda datorkunskaper och erfarenhet av bokföringsprogram är en självklarhet.
Du är självständig, förtroendeingivande, noggrann och har en god förmåga att skapa nya kontakter, såväl internt som externt. Du gillar utmaningar, har ett stort driv och får saker att hända. Du har lätt för att kommunicera, är ansvarstagande och trivs med att arbeta i olika miljöer.

Låter detta intressant? Kontakta kontorschef Katarina Ankarling 016-17 64 41 för mer information.

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag: