VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

LRF Konsult i Laholm söker Redovisningskonsult

Är du en serviceinriktad, affärsmässig och självständig Redovisningskonsult? Hos oss på LRF Konsult får du möjlighet att både utveckla och utvecklas. Vi tillhandahåller ekonomi- och rådgivningstjänster till ägarledda företag i alla branscher. LRF Konsult är i en spännande utveckling där vi går mot att bli Sveriges bästa rådgivningsföretag. Till vårt kontor i Laholm söker vi nu en kvalificerad Redovisningskonsult.

Din nya roll
I rollen som Redovisningskonsult kommer du att arbeta nära kund. Du kommer självständigt att sköta bokföring, bokslut och deklarationer samt ge ekonomisk rådgivning till våra kunder. Som Redovisningskonsult hos oss kommer du att arbeta aktivt för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina företag. Du kommer även att arbeta proaktivt med marknads- och försäljningsarbete för att attrahera nya kunder.

Som ny hos oss lotsar vi dig in i din roll som Redovisningskonsult med hjälp av utbildningar och erfarna kollegor på kontoret. Hos oss på LRF Konsult ges du stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. I samband med att din erfarenhet ökar växer även din självständighet och personlig kontakt med kunderna. Ditt arbete hos oss gör skillnad för LRF Konsults arbete mot vår vision ”Vi får landets småföretag att växa”.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med WeSelect. Ansök redan idag, dock senast den 26 oktober 2016. 
För att läsa mer om tjänsten och ansöka gå till Lediga jobb - LRF Konsult

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag: