VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Digitala tjänster

Vi har sen en tid tillbaka lanserat en rad olika digitala tjänster för att du som kund ska kunna få en effektivare, mer lättöverskådlig och lönsam verksamhet.

Sedan en tid tillbaka har vi på LRF Konsult haft det stora nöjet att kunna presentera en rad olika digitala tjänster. Detta för att du som kund ska kunna arbeta på ett mer effektivt sätt när det kommer till ekonomin, men även för att få en större överblick över verksamheten samtidigt som du kan ägna mer tid åt det du brinner för.

Mitt kontor - är en tjänst som låter dig ha med dig kontoret i fickan. Här kan du tex samla alla viktiga dokument, så att du har de lätt tillgängliga vid tex mötet med banken eller försäkringsbolaget. Du har en kalender där du kan hålla koll på alla viktiga datum som rör verksamheten. Postboxen gör även att du kan ha en snabb och smidig kontakt med din rådgivare utan att behöva komma in på kontoret eller posta dokument som ibland kan ta flera dagar innan de kommer fram. Tjänsten är dessutom kostnadsfri för alla kunder hos LRF Konsult.

Digital skogsägare - är en tjänst för dig som är skogsägare. Tjänsten ger dig snabbt och smidigt tillgång till skogsfastighets ekonomi samtidigt som du har direkt kontakt med din rådgivare via Mitt kontor. Du kan bokföra dina kvitton och fakturor direkt i telefonen eller plattan genom att ta en bild på de och ett bokslut och en deklaration ingår samtidigt i tjänsten. Även specialanpassade rapporter, skatteplanering och skogsekonomisk rådgivning är några av guldkornen i denna tjänsten.

Digital bonde - är en tjänst vi lanserar snart, men du är redan nu välkommen att komma in och diskutera hur tjänsten skulle passa just dig. Digital bonde påminner om tjänsten digital skogsägare, men med skillnaden att den då är anpassad just för dig som är jord- och lantbrukare.

Tycker du att någon eller några av dessa tjänster är något som skulle kunna vara intressant för dig? Kom i sådana fall in på vårat kontor på Prästgatan 6 (Polishuset), så går vi igenom de olika tjänsterna och ser vad just du kan ha nytta av. Du kan även kontakta våran expert på just digitala tjänster Marie Eriksson på telefonnummer 0581-18564.

Väl mött!

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag: