VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Vill du arbeta hos oss?

Skicka in din intresseanmälan redan idag!

Är du en serviceinriktad, affärsmässig och självständig Redovisningskonsult? Hos oss på LRF Konsult får du möjlighet att både utveckla och utvecklas. Vi tillhandahåller ekonomi- och rådgivningstjänster till ägarledda företag i alla branscher. LRF Konsult är i en spännande utveckling där vi går mot att bli Sveriges bästa rådgivningsföretag.

Din nya roll
I rollen som Redovisningskonsult kommer du att arbeta nära kund. Du kommer självständigt att sköta bokföring, bokslut och deklarationer samt ge ekonomisk rådgivning till våra kunder. Som Redovisningskonsult hos oss kommer du att arbeta aktivt för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina företag. Du kommer även att arbeta proaktivt med marknads- och försäljningsarbete för att attrahera nya kunder.    

Som ny hos oss lotsar vi dig in i din roll som Redovisningskonsult med hjälp av utbildningar och erfarna kollegor på kontoret. Hos oss på LRF Konsult ges du stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. I samband med att din erfarenhet ökar växer även din självständighet och personlig kontakt med kunderna. Ditt arbete hos oss gör skillnad för LRF Konsults arbete mot vår vision ”Vi får landets småföretag att växa”.

Vem är du?
Vi tror att du är högskolekonom, lantmästare, agronom alternativt har du motsvarande arbetslivserfarenhet. Sannolikt har du ett par års erfarenhet av att arbeta med bokslut, deklarationer och ekonomistyrning, gärna i en rådgivande roll. Är du auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande, men inget krav. Vi tror att du är förtroendeingivande, kommunikativ och har en god förmåga att skapa nya kontakter både internt och externt. Du har ett genuint intresse och engagemang för enskilda näringsidkare så som lant- och skogsbrukare och deras vardag och verksamhet. Vidare uppskattar du ett självständigt arbete, nya utmaningar samt har ett driv och får saker att hända. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är affärsmässig och arbetar proaktivt mot dina kunder.

Vad erbjuder vi dig?
Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare enligt Universums årliga mätning. Vi erbjuder dig en trevlig och inspirerande arbetsmiljö, möjlighet till utveckling och en positiv företagskultur. Som medarbetare på LRF Konsult ska du alltid känna att du har de bästa förutsättningarna att växa, både som människa och i din yrkesroll. Som stöd har du en gedigen plattform att verka från, byggd på lång historik och erfarenhet, med en stabil ägare i ryggen som gör det möjligt att satsa i både ny teknik och kompetensutveckling. I vår organisation får du snabbt eget ansvar, där du jobbar nära med människor som brinner för sin verksamhet, precis som du. För att kunna utvecklas till Sveriges bästa rådgivare tror vi också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande. Välkommen att växa med oss!

Ansökan
Stämmer ovanstående in på dig och du vill bli en av oss – tveka inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev redan idag. Intresseanmälan, CV och personligt brev skickar du till Kontorschef Helena Löthgren. Alternativt är du hjärtligt välkommen in på kontoret på Prästgatan 6 i Lindesberg (Polishuset).

Har du några frågor eller funderingar är det bara att ringa Helena Löthgren på 0581-18562.

Välkommen med din intresseanmälan!


LRF Konsult utvecklar och säljer tjänster och rådgivning inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som förenklar för ägarledda företag. Vi är ett specialistföretag med bred och djup kompetens. Med en stark lokal förankring utvecklar och säljer vi rådgivning inom ekonom & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till ägarledda företag. Vi stärker och utvecklar företag och deras ägare och med cirka 1400 medarbetare på drygt 130 orter finns vi alltid nära kunden. Hos oss möter kunder och samarbetspartners hög kompetens, ett starkt engagemang, stolta och professionella medarbetare som arbetar med kunder inom segmenten skog, lantbruk och företag. Läs mer på www.lrfkonsult.se.

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL