VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Ledig tjänst

LRF Konsult i Lindesberg söker redovisningskonsult!

Är du en drivande redovisningskonsulter som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Hos oss på LRF Konsult får du möjlighet att både utveckla och utvecklas! Vi säljer och levererar rådgivningstjänster inom ekonomi & skatt, juridik, mäkleri och affärsrådgivning till småföretag i alla branscher. Nu behöver vi förstärka vårt team i Lindesberg med en redovisningskonsult – vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning
Vi söker en redovisningskonsult som kommer att jobba med olika företagsformer och proaktiv rådgivning för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina verksamheter. I rollen som redovisningskonsult ingår arbete med tillväxt och nykundsbearbetning. Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster.

Vem är du?
Vi ser att du har akademisk examen inom ekonomi alternativt har en motsvarande YH/KY-utbildning och har arbetat ett par år och därigenom fått erfarenhet från redovisningsyrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrning, affärsutveckling och skatterådgivning men inget krav. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster har du både erfarenhet av och en nyfikenhet på nya digitala lösningar mot kund. Du stimuleras av att se den nya teknikens alla fördelar!

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete.

Vad erbjuder vi dig?

Som Sveriges största ekonomi- och rådgivningsleverantör till ägarledda företag kan vi ge våra kunder och anställda både det stora företagets kompetens och resurser i kombination med det lilla företagets närhet. Vi arbetar med individuella utvecklingsplaner och du har möjlighet till stor påverkan på den lokala marknaden. Vi arbetar aktivt med att skapa en bra balans mellan arbete och fritid.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 30 september. Vid frågor kring tjänsten kontakta kontorschef Helena Lothgren, +46706755533 alt. Helena.lothgren@lrfkonsult.se

För att ansöka, klicka på denna länk: Ansökan

Vi får landets småföretagare att växa.

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag: