VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Lite att tänka på

Sommaren är på sluttampen och med det några saker att fundera över.

Nu när sommaren är på väg att rundas av och hösten närmar sig med stormsteg, finns det ett par saker som kan vara värt att lägga några minuter på.

Till att börja med hoppas vi att ni har haft en väldigt trevlig sommar och att batterierna är fulladdade inför en fartfylld höst!

Vad kan man då göra för att optimera företaget när vi nu är inne i årets andra halva?

Ett av de mest effektiva sätten att se vad som gått bra och vad som kanske kan justeras lite, är att göra ett halvårsbokslut. På så sätt kan man stämma av första halvåret och se hur det har gått i förhållande till förväntningarna. Detta är bra om man följer upp med ett provbokslut runt oktober-november. Så kan man börja planera inför årskiftet redan då. I stället för att i januari-februari vara efterklok, när de flesta möjigheterna att påverka, redan är förbi.

Kom in till oss på Prästgatan 6, eller ring din kontaktperson här på LRF Konsult i Lindesberg, så sätter vi oss ner och går igenom vad som är det bästa upplägget inför hösten och årsskiftet för just ditt bolag.

Väl mött!

Vi på Lindesbergskontoret

PS

Har du något material kvar hos oss från deklarationen/bokslutet så är du välkommen in och hämta det nu. Eller varför inte bara komma in på en kopp kaffe när du ändå har ärenden till stan?

Oavsett varför, är du alltid välkommen upp!

DS

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag: