VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Ledig tjänst

LRF Konsult i Odensbacken söker redovisningskonsult

Vill du utvecklas till en av Sveriges bästa redovisningskonsulter? Brinner du för att ge småföretagare rådgivning? Hos oss på LRF Konsult får du möjlighet att både utveckla och utvecklas! Vi säljer ekonomi- och rådgivningstjänster till småföretag i alla branscher.

Din nya roll
I rollen som redovisningskonsult kommer du att arbeta nära kund. Du kommer självständigt att sköta bokföring, bokslut och deklarationer samt ge ekonomisk rådgivning till våra kunder. Som redovisningskonsult hos oss kommer du att arbeta aktivt för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina företag. Du kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor som växer med digitala tjänster.

Vem är du?
Vi ser att du har akademisk examen inom ekonomi. Som person har du ett stort engagemang och du vill vara med och påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant, både med nya digitala lösningar och rådgivning. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs med eget ansvar och att planera ditt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta på redovisningsbyrå.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig det lilla kontorets fördelar med hög delaktighet kombinerat med det stora företagets möjligheter till utveckling och kunderbjudanden. Som medarbetare på LRF Konsult ska du alltid känna att du har de bästa förutsättningarna att växa, både som människa och i din yrkesroll.

Se film om LRF Konsult här!

Din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 20 november 2016. Vid frågor kring tjänsten kontakta kontorschef Louise Furåker, 019-45 15 05.

Fackliga representanter:

Unionen: Sven- Olof Sterner 0521-57 24 28

Saco: Liza Hogen 054-17 74 15

 Ansök här!

Vi får landets småföretagare att växa.

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag: