VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

VIP-träff för lantbruksföretagare

Den 5/7 anordnade LRF Konsult en VIP-träff för lantbruksföretagare på Blå Bergen Pub & Restaurang.

Tomas Engdahl och Anders ErikssonDagen startades upp med att Tomas Engdahl visade vårt nya digitala affärssystem Digital Bonde som är anpassat för lantbruksföretagare. Tomas guidade oss genom alla funktioner som finns i systemet för att på ett snabbt och enkelt sätt kunna underlätta vardagen och fatta enklare beslut.

Därefter kom Anders Eriksson, flerfaldig världsmästare i enduro och känd från årets säsong av Mästarnas Mästare. Anders berättade om sin resa i karriären, från uppstarten som barn, vägen fram till världsmästare, den svåra olyckan som inte skulle kuna hända och vägen tillbaka. Anders pratade om sin klara målbild att bli världsmästare redan i tidig ålder, stöttningen från sin familj under hela sin resa och sin inre drivkraft som har tagit honom hela vägen fram.

Åke Källström, LandshypotekSommartallrik Blå Bergen Pub & Restaurang

I pausen bjöds det på en härlig sommartallrik med grillat lokalt kött och potatissallad.

Avslutningsvis fick vi lyssna på ÅKe Källström från Landshypotek som pratade om ränteläget och hur prognosen förutspås framöver.

VIP-träff Blå Bergen Pub & Restaurang

VIP-träff Lantbruksföretagare

 

 

 

 

 

Vi tackar alla inblandade, både deltagare, föreläsare, Blå Bergen Pub & Restaurang samt alla runt omkring som bidrog till att VIP-träffen kunde genomföras. Vi vill också tacka Mia och Bosse från Töreboda som var med på träffen och visade sina stora amerikanska grillar.

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag: