VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Välkommen till årets Gården Byter Ägare

Gården Byter Ägare är en årligt återkommande kampanj där vi går närmare in på familjens förutsättningar, ekonomi, skatt och juridik i ett ägarskifte. I år genomför vi två kvällar i Skellefteå och en kväll i Sikeå, välkommen att delta på en av dessa!

Så gör du din anmälan

Klicka på länken nedan för att komma till ett anmälningsformulär där du sedan väljer ort och fyller i alla dina uppgifter. Om en träff/ort i listan är grå och inte klickbar, innebär det att träffen är fullsatt alternativt att sista anmälningsdag är passerad och därmed inte möjlig att delta på denna gång.

Aktuella träffar i norra Sverige>> 

 

Gården Byter Ägare - så fungerar det

Vi har under årens lopp träffat över 25 000 jord-och skogsbrukare. Dels kommer de som ska ta över och dels de som ska överlåta sin fastighet.

På många håll arrangerar vi träffarna på LRF Konsults kontor i en mindre grupp, där alla kan komma till tals. På en del håll har vi valt att arrangera i större format och att även bjuda in samarbetspartners. De som deltar i en träff erbjuds tjänsten ”Starthjälp ägarskifte”, då man för ett rabatterat pris får träffa en auktoriserad generationsskiftare.

Väl mött på Gården Byter Ägare 2016!

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag: