VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Information från oss i Sveg

Som du kanske redan vet så kommer Marita Back att sluta hos oss 31 juli. Marita har fått nytt jobb som ekonomicontroller hos Härjeåns. Vi tycker det är jätteroligt för Maritas skull och önskar henne lycka till!

För att lösa den vakans som uppstår så söker vi nu redovisningskonsulter till Härjedalen. Annonser ligger ute och vi kommer att tillsätta tjänsterna så fort som möjligt. 

Självklart uppstår det alltid ett glapp när en medarbetare slutar. Det glappet kommer vi kortsiktigt lösa med hjälp av personal från Östersund, samt med oss som sedan tidigare finns på plats. Flera av er har förmodligen haft med oss andra att göra i någon form tidigare, så det är inga konstigheter. Marita kommer även att bistå oss under hösten tills vår nya medarbetare kommit igång. Upplysningsvis så kommer kontoret att ha semesterstängt  30-32, men annars öppet som vanligt.

Bara för att vi skall vara säkra på att inget faller mellan stolarna och att informationen kommit fram, kommer vi att kontakta dig under juli/aug för att stämma av läget. Givetvis är det bara att du hör av dig till någon av oss nedanstående om du har frågor eller funderingar innan dess.  

För kännedom och för att få med lite positiva nyheter så kan vi även berätta att vi i september kommer att flytta till nytt fräscht kontor i Sveg. Det nya kontoret blir i gamla Försäkringskassans lokaler vid torget (vita huset). Renovering pågår och vi ser mycket fram mot detta. Invigning blir i höst och inbjudan kommer.

Med önskan om en trevlig sommar! 

 

Andreas Ehn                      Irene Åslund                        Thomas Persson

063-15 71 65                    0680-71 41 45                  0680-71 41 44

sveg@lrfkonsult.se

Anna-Maria Molin                Sig-Britt Nilsson                                                             

0680–71 41 43                 0680- 71 41 42

Portrait

Välkommen att kontakta mig!

Andreas Ehn, kontorschef Östersund Tfn: 063-15 71 65 Välj ett annat kontor
Jag är kund idag:

 

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag: