VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Vi söker nya redovisningskonsulter till Uddevalla och Mellerud

Är du en driven redovisningskonsult som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag.

Är du en driven redovisningskonsult som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Till våra kontor i Mellerud och Uddevalla söker vi nu redovisningskonsulter. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Arbetsbeskrivning

Vi söker redovisningskonsulter som kommer att jobba med olika företagsformer och proaktiv rådgivning för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina verksamheter. Du kommer att bistå dina kunder med företagsekonomisk rådgivning samt upprätta bokslut och deklarationer, men även arbeta med tillväxt och nykundsbearbetning. Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster.

Läs mer och sök tjänsten»