VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Vill du bli digital på riktigt?

Den 15:e november 2016 lanserade vi på LRF konsult vår nya tjänst "Digital företagare". 2017 är året då vi tillsammans med våra kunder blir digitala, på riktigt!

Att sköta ekonomin i sitt företag ska vara så enkelt som möjligt. Många småföretagare brottas med papper, kvitton och pärmar helt i onödan.

Med tjänsten Digital företagare så skickas så många av dina leverantörsfakturor som möjligt till en scanningscentral för att läsas direkt in i ekonomisystemet, du fakturerar från samma system och du får dessutom tillgång till ett av marknadens absolut vassaste analys-system där du kan hålla koll på de nyckeltal som är viktiga just för dig och din verksamhet. 

Släpp alla papper och kontakta oss genom formuläret till höger så hjälper vi er att komma igång!

Läs mer om Digital företagare genom att klicka här.

Om LRF Konsult
LRF Konsult är Sveriges största redovisningsföretag- och rådgivningsföretag med över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster med stort digitalt inslag inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling. Med cirka 1 500 medarbetare på drygt 130 orter och vår kundportal MittKontor finns vi alltid nära dig.

LRF Konsult är det personliga alternativet för alla ägarledda företag. Det som skiljer oss från andra rådgivare är att vi kan erbjuda den stora organisationens erfarenhet, resurser och kvalitet i kombination med närvaro och förståelse för den lokala marknaden.