VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Digital träff på Bynanders Motormuseum i Svenljunga

Tillsammans med Handelsbanken och Södra arrangerade LRF Konsult en skogsägarträff den 20/9 med digitalt tema, ”Digitala tjänster i skogen”. Platsen var Bynanders Motormuseum i Svenljunga, där man kan säga att dåtid mötte framtid.

-Vi hade två träffar, en på eftermiddagen och en på kvällen, båda var fullsatta, kvällspasset med råge. Träffen var mycket uppskattad bland besökarna, säger Henry Larsson kontorschef på LRF Konsult.

LRF Konsult presenterade Digital Skogsägare, ett digitalt tjänstepaket där bokföringen kan göras direkt i mobilen utan att du behöver kunna debet och kredit. Där du som skogsägare skapar ordning och reda i ekonomin kring din skogsfastighet. Som Digital Skogsägare får du på ett nytt sätt full kontroll på allt som rör din ekonomi och du kan samtidigt känna dig trygg att du får landets bästa skatterådgivning kopplat till din deklaration. Under dagen beskrevs dessutom de stora förändringar som har skett och kommer att ske som en följd av digitaliseringen i redovisningsbranschen.

Handelsbanken beskrev hur tekniken och datoriseringen påverkat dess verksamhet under de senaste 50 åren. Södra presenterade bland annat sin hemsida som är en stor hjälp för deras medlemmar ur många perspektiv.

Digital träff

Bild från den Digitala träffen på Bynanders Motormuseum. 

 

 

Digital Skogsägare - ett enklare sätt att sköta skogsekonomin

Träffa Ulf Magnusson som använt tjänsten Digital Skogsägare i ett år. Se hur hans upplevelse varit och hur det förenklat hans jobb.