VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Ny tillförordnad kontorschef på LRF Konsult i Ulricehamn, Svenljunga och Borås

LRF Konsults kontor i Ulricehamn, Svenljunga och Borås får en ny tillförordnad kontorschef när Henry Larsson väljer att jobba mer med kunduppdrag. Den nya tf är Magnus Sahlin som sedan tidigare också är kontorschef på kontoret i Göteborg.

LRF Konsults kontor i Ulricehamn, Svenljunga och Borås har sedan mitten av februari en ny tillförordnad kontorschef. Det är Magnus Sahlin, kontorschef på LRF Konsult i Göteborg, som går in som tf kontorschef för Sjuhärad under en period.

Henry tar ett kliv tillbaka och Magnus kliver fram

Henry Larsson som under några år varit kontorschef i Ulricehamn, Svenljunga och Borås har valt att ta ett kliv tillbaka och istället jobba mer med kunduppdrag, främst på kontoret i Borås. Magnus Sahlin har arbetat på LRF Konsult sedan maj 2015 och har en lång erfarenhet inom redovisningsbranschen.

Tillsammans en bra kontakt med dig som kund

Tillsammans med alla medarbetare på de tre kontoren i Sjuhärad kommer Magnus arbete med att skapa en bra kontakt med dig som kund och med dig som vill bli kund hos oss på LRF Konsult. På LRF Konsult är det viktigt att göra det enklare för dig som företagare och att vi får landets småföretagare att växa!

Välkommen att höra av dig om du har några frågor!