VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Frukostmöte 17/1 Digital skogsägare

Vill du bli digital skogsägare och minska dina pappershögar och få allt rörande din skogsverksamhet på fickan?

Digital skogsägarfrukost i Varberg

Den 17/1 bjöd vi på frukost och information för skogsägare. Fastighetsmäklare Ulf Lindahl talade om de aktuella marknadsvärdena inom skog i Halland och uppdaterade gästerna kring fastighetsvärdering.

Per Norrman från vårt Varbergskontor visade vårt bokföringsverktyg Digital skogsägare och berättade hur man kan arbeta mer digitalt med sin verksamhet för att istället kunna lägga fokus på sin kärnverksamhet och redovisningskonsult Lars Johansson tog upp skattefrågor kring skogsägande under morgonen.

                               digital skogsagare 170117

Det var ett gäng nyfikna gäster med mycket frågor och funderingar. Vilket blev ett mycket bra informationsutbyte under morgonen och de kommentarer som stack ut kring digital skogsägar-verktyget var " men så himla lätt-använt".

Vill du också bli ditigal skogsägare? Kontakta Per Norrman (se kontaktuppgifter här till höger) eller läs mer på vår hemsida via den här länken .


Är du intresserad av att få din fastighet värderad eller funderar du på att sälja din fastighet? Kontakta Ulf Lindhl så hjälper han dig (se kontaktuppgifter till höger).

Välkommen in till oss i Varberg.

LRF konsult Varberg