VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Smarta lösningar för hantverkare med Next och EkonomiOnline

Hur kan du som hantverkare effektivisera ditt företagande genom att bli mer digital? Vi på LRF Konsult i Vårgårda erbjuder smarta lösningar för dig inom bygg-, service- och entreprenadbranschen med hjälp av integrerade lösningar i Next och EkonomiOnline.

Hur kan du som hantverkare effektivsera ditt företagande genom att bli mer digital?

Vi på LRF Konsult har smarta lösningar som hjälper dig på vägen. I Vårgårda har vi redan anordnat två träffar för hantverkare. Har du missat det? Lugn det kommer ett nytt tillfälle efter sommaren (augusti-september) som du redan nu kan anmäla ditt intresse till.

Next - verktyget för tid, arbetsorder och projekt

Med Next, verktyget för tid, arbetsorder och projekt i bygg-, service- och entreprenadbranschen, kan du sköta all den dagliga administrationen i ett litet eller medelstort företag. Med mobil koppel till personalen i fält kan återrapportering av tid, arbetsorder, resor, material och dagbok göras direkt. På så sätt kan du dag för dag följa upp vad som händer. Tillsammans med en integrerad lösning till EkonomiOnline ger Next dig ett skräddarsytt, molnbaserat, affärssystem som du inte växer ur under överskådlig framtid.  

EkonomiOnline

Med LRF Konsults digitala lösning EkonomiOnline kan vi förenkla ditt företagande genom att effektivisera administrationen. Samtidigt kan du följa ditt företags siffror när som helst, dygnet runt. Med ett Digitalt Baspaket i EkonomiOnline sköter du den löpande bokföringen och hanterar fakturor direkt via din dator, mobilen eller läsplattan. På så sätt slipper du onödigt pappersarbete. Samtidigt får du full koll på hur det går för ditt företag med snygg och översiktlig grafik i vårt analysverktyg.

Anmäl ditt intresse nu!

Ja, jag vill anmäla mitt intresse till träffen i augusti/september!