VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Kraftverket – Mentorskap i grupp för VD

Plats för reflektion, kreativ miljö och tid avsatt i kalendern!

På Svanå Herrgård den 3-4 mars 2015, samlades den första Kraftverksgruppen i samarbetet mellan LRF Konsult AB i Västerås och Celavi Verksamhetsutveckling AB, med kontor i Stocksund, Stockholm. Celavi har själva arbetat med Kraftverk sedan 1998 men detta är den första gruppen i Västerås i samarbetet med LRF Konsult.

En härlig idyll med anor från 1600 – talet. Svanå Herrgård har under hundra år varit Disponentbostad till Surahammars bruk och i modern tid har herrgården varit i ASEA och ABB;s ägo och härbärgerat utländska gäster. 2005 köptes den av Arvid Svenssons fastighets AB som fortfarande äger herrgården.

Erfarenheter och stöd
Tio företagsledare träffades för att utbyta erfarenheter och stödja varandra i olika utmaningar som tillväxt, strategifrågor, organisation, styrelse och ägarfrågor m.m.
Vi träffas 5 ggr under lika många kvartal och lär då känna varandra riktigt bra. Tre av träffarna är lunch till lunch, med övernattning på Svanå Herrgård och två träffar är halvdagar som startar med lunch och avslutas vid 17-tiden.

Redan vid första träffen var det högt till tak med mång bra och givande diskussioner och alla vi som var där ser fram emot nästa träff. Självklart har vi kontakt med varandra mellan träffarna via telefon, mail eller den slutna LinkedIn grupp som vi alltid bildar i varje grupp.

Processledare är Kenthy Holmgren från LRF Konsult och Kenneth Åkerblom från Celavi.

Ny Kraftverksgrupp
Till sommaren 2015 kommer vi att starta ytterligare en Kraftverksgrupp för företagsledare i Västerås/Eskilstuna med omnejd.
Är du intresserad kontakta:
Kenthy Holmgren på LRF Konsult kenthy.holmgren@lrfkonsult.se (0706-54 25 82) eller Kenneth Åkerblom kenneth.akerblom@celavi.se (0708-38 26 35) på Celavi.

Läs mer om kraftverk på www.celavi.se eller maila intresseanmälan för ytterligare information på kraftverket@lrfkonsult.se