VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

LRF öppnar Mjölkjouren

Mjölkjouren är en kostnadsfri telefonjour dit du som mjölkbonde och LRF-medlem kan ringa och få rådgivning, stöd och hjälp. Ett enkelt sätt att komma vidare om du har kört fast.

Att vara mjölkbonde idag innebär utmaningar som är svåra att föreställa sig för den som inte själv står där varje morgon. Med kor som är friska och glada, och producerar fantastisk svensk mjölk, men inte har en aning om hur olönsamma de är. Med en produktion som skulle behöva investeringar, men med en ekonomi som är för svag för expansion. Med ansvaret för gård och familj, med tankarna på framtiden, och oron för hur mjölkpriset ska se ut imorgon.

Därför öppnar LRF nu Mjölkjouren. En kostnadsfri telefonjour dit du som mjölkbonde och LRF-medlem kan ringa och få rådgivning, stöd och hjälp. Ett enkelt sätt att komma vidare om du har kört fast.

De som svarar när du ringer arbetar själva på LRF och är väl bekanta med mjölkbondens vardag. Frågor de inte själva kan hjälpa till med slussar de vidare till våra experter. Vad du än behöver prata om, så kan Mjölkjouren hjälpa till.

Kontakta Mjölkjouren

Du når mjölkjouren på 0770 - 77 33 30
LRF svarar vardagar 9.00 – 19.00
Du kan också maila till mjolkjouren@lrf.se eller
läsa mer på www.lrf.se/politikochpaverkan/for-mjolken/mjolkjouren 

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL