VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Resultat & Analys ger dig full koll på historik, nuläge och framtiden

Med hjälp av vår webbtjänst Resultat & Analys förvandlas ditt företags bokföringsdata till visuella och pedagogiska rapporter.

Du får full koll på företagets historiska utveckling och nuläge. Med det i backspegeln kan du blicka framåt och skapa dig en bra bild om framtiden. Genom att följa trenderna i företaget kan du snabbt fatta de rätta besluten och utveckla ditt företag och företagande.

Begripliga rapporter och nyckeltal
Med Resultat & Analys väljer du själv hur du vill få företagets ekonomi presenterad – från lättbegripliga visuella grafer skapade för entreprenörer, till klassiska ekonomiska rapporter. Oavsett vilket kan du finjustera och välja exakt vad du vill se för att hålla full koll. Tack vare den täta kontakten med din redovisningskonsult är hon/han väl insatt i din verksamhet och är din rådgivare när viktiga ekonomiska beslut ska fattas och en vidareutveckling av verksamheten planeras.
Du och din redovisningskonsult har tillgång till mer än 160 ekonomiska nyckeltal. Snabbt och enkelt kan du och din redovisningskonsult välja ut de nyckeltal som är viktigast för dig och din verksamhet. Du får kontinuerligt en tydlig grafisk presentation där du kan följa nyckeltalen och jämföra dem mot uppsatta mål.

Med hjälp av Resultat & Analys kan du med några klick gå från ett fågelperspektiv över hela ditt företag , ner till information om enskilda transaktioner för att se exakt hur varje affärshändelse påverkar resultatet och företagets utveckling. Du kan till och med se hur verksamheten genererar intäkter och kostnader från dag till dag.

Tillgänglighet närsomhelst, på surfplatta och smartphone
Med Resultat & Analys har du tillgång till ekonomirapporteringen när och på vilken enhet du vill. Du loggar bara in på MittKontor. Tjänsten fungerar lika bra på dator som på surfplatta eller telefon och allt du behöver är en internetuppkoppling.

Kostnad
För endast 89 kr per månad förvandlar vår tjänst Resultat & Analys ditt företags bokföringsdata till visuella och pedagogiska rapporter.

Prata med din redovisningskonsult idag!
Med Resultat & Analys får du full koll på historien, nuläget och framtiden. Ta kontakt med din redovisningskonsult redan idag och få mer information om tjänsten.