VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Deklaration

Vid verksamhetsårets slut sammanställs årets siffror i ett bokslut och årsredovisning och en deklaration ska tas fram.

Som företagare är det mycket att hålla koll på. Det är viktigt att du gör avdrag för de utgifter du har haft i firman på bästa sätt, gör bästa möjliga avsättning till periodiseringsfond och expansionsfond för att reglera din inkomst, liksom avdrag för egenavgifter. Mycket att hålla reda på? Inte när man gör det varje dag.

Vad gäller t ex för avdrag av inventarier, glasögon, bil, traktamente och konferenser och mobil? Skattereglerna ändras och det är inte lätt att som företagare hänga med. Hos LRF Konsult får du hjälp med både bokslutet, deklaration och att betala rätt skatt. Våra rådgivare ser till så du inte missar några möjligheter till avdrag och att du optimerar din skatt.

Vad du får

  • En fullständig och korrekt deklaration.
  • Optimal hantering av avdrag och skatter.
  • Tillgång till specialister som hjälper dig med alla frågor kring lön, ekonomi och skatt.

Vi hjälper till att upprätta deklarationer för både juridiska och fysiska personer. Vi ger dig svar på alla frågor och ser till att sammanställa alla uppgifter så deklarationen blir fullständig och korrekt.

För dig som driver enskild firma har vi verktygen för att beräkna bästa möjliga skatteuttag med hjälp av bland annat räntefördelning, expansionsfond och skogsavdrag när det är tillämpligt.

Driver du företaget i aktiebolagsform hjälper vi dig att hålla koll på utdelningsmöjligheter och 3:12-regler.

Vill du veta mer?
Kontakta närmaste kontor med hjälp av sökrutan till höger.