VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Women in business on tour — Visby

Wcreate & Bolaget på Strandgatan 1, Visby

Startar: 2017-09-14 14:00

Slutar: 2017-09-14 21:00:00


Välkommen att köpa din biljett till detta föredrag med Women in business on tour på Wcreate på Strandgatan 1 i Visby. Efter föredragen så hålls en middag på Bolaget som ligger på Stora Torget 16 i Visby.

Efter föredragen blir det mingel och möjlighet till nätverkande med de andra besökarna. Eventet avslutas med en fin 2-rättersmiddag.

Köp din biljett - med bankkort eller faktura

Du kan göra ditt köp antingen via betalning med ditt bankkort eller mot faktura från oss på LRF Konsult. Så här gör du:

Betalning med bankkort

Klicka på knappen här nedan för att göra ditt köp av biljett via ditt bankkort. Sidan öppnas då på biljettsajten billetto.se där du följer anvisningarna för att göra din anmälan. Max fyra (4) biljetter per beställning gäller.

Observera! Du måste skapa ett konto när du ska köpa biljett. Det behöver du bara göra första gången du går in för att registrera dig. Om du har ett konto hos Billetto sedan tidigare, behöver du inte göra det.

Köp biljett

Betalning med faktura

Istället för att klicka på knappen ovan, fyller du istället i nedan formulär med dina uppgifter och skickar in din anmälan. Vi skickar ut din faktura kort efter att din beställning hanterats av oss. Max fyra (4) biljetter per beställning gäller.